Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Blog

A Dr.Schnell magas szintű elismerése a fenntarthatóség jegyében

Csontos Enikő
2022.03.23 13:23
A Dr.Schnell magas szintű elismerése a fenntarthatóség jegyében

Negyedszerre is arany! A DR.SCHNELL immár negyedik éve nyeri el az EcoVadis által a fenntarthatósági CSR Gold státuszt.

A cégek fenntarthatóság iránti nagyfokú elkötelezettségüket jutalmazzák. Az EcoVadis, a fenntarthatósági minősítések független nemzetközi platformja immár negyedik éve arany minősítést adományozott a DR.SCHNELL cégnek, a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) terén. Ez azt jelenti, hogy a DR.SCHNELL a fenntarthatóság szempontjából ismét az iparág legjobb 5 százaléka között van.

 Az EcoVadis erre a megállapításra azután jutott, hogy a négy témakörben - környezetvédelem, munka és emberi jogok, etika és fenntartható beszerzés - összesen 21 fenntarthatósági kritériumra vonatkozó kérdést értékelt ki. Ezek a szempontok a teljes ellátási folyamatra kiterjednek, az energiafogyasztástól, a nyersanyagoktól és az üvegházhatású gázoktól kezdve a munkavállalók biztonságán, az adatvédelmen át a beszállítóik környezetvédelmi és szociális gyakorlatáig.

 Az iránymutatásokat, a végrehajtást és az eredményeket vizsgálják. Különösen jó eredményt értek el a környezetvédelem, a munkaügy és az emberi jogok területén.

 DR.SCHNELL tisztítószer gyártó vállalat megtestesíti a fenntarthatóságot.

A fenntarthatóság évtizedek óta része a DR.SCHNELL DNS-ének. A fenntarthatóság úttörőjeként és felelősségteljes családi vállalkozásként is kimagasló teljesítmény, hogy az EcoVadis megerősítette értékeiket az ökológiai és társadalmi fenntarthatóságot célzó intézkedéseiket, és azok egyértelműen kiemelkednek nemzetközi összehasonlításban.

Ettől azonban még nem dölnek hátra, tisztában vannak azzal, hogy mindig van hova fejlődni, ezzel partnereiket, köztük minket is ösztönöznek a folyamatos fejlődésre.

"Az EcoVadis a vállalatok fenntartható üzleti gyakorlatának világszerte elismert szeizmográfja" - mondja Dr. Thomas Schnell, a DR.SCHNELL GmbH & Co. ügyvezető partnere. "A válasz az EcoVadis, ügyfeleink azon kérdésére, hogy hogyan lehet a legjobban összehasonlítani és megtalálni a beszállítókat. Minden olyan információ, amelyet a vásárlók a fenntartható gazdálkodásunkról tudni szeretnének, ott elérhető, csomagban. Ez egyértelművé teszi a beszerzési döntéseket és optimalizálja a beszerzést. Az EcoVadis tehát egyformán hasznos számunkra és ügyfeleink számára."

DR.SCHNELL tisztítószerek magyarországi kizárólagos forgalmazója a profitakaritokboltja.hu