Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Szűrés
Ár (Ft)
10 184 Ft - 6 332 728 Ft
Méret
Alapanyag
Kiszerelés
Termék státusza

Tisztított vizes felülettisztítási megoldások

A QLEEN-rendszer speciális szűrővel ellátott felülettisztító berendezés, mely csapvíz és áram felhasználásával, vegyszer nélkül működik.A QLEEN-rendszereket már több mint egy évtizede sikeresen használják világszerte. A könnyen kombinálható QLEEN rendszermodulok tökéletes megoldást kínálnak üvegek, homlokzatok, napelemes rendszerek, járművek és számos más terület tisztítására. A QLEEN rendszereket széleskörű gyakorlati tapasztalatok alapján fejlesztették ki, és a legnagyobb német precizitással gyártják. Első osztályú minőségükkel és megbízhatóságukkal nyűgöznek le. 

Minden QLEEN rendszer a bevált és kipróbált PURAQLEEN vízkezelési technológiával működik, amely megszűri a csapvizet, és mészmentes, "tiszta" vízzé alakítja át. A "tiszta" víz gyorsan és alaposan tisztít, mert közvetlenül a tisztítandó felületen lévő szennyeződésrészecskékkel egyesül, azonnal lefolyik róla.
A QLEEN-nel tisztított felületek folt-és csíkmentesenen száradnak. A "tiszta" vízzel történő tisztítás ökológiailag ártalmatlan, mivel adalékanyagok nélkül végezhető.


11termék 111

A tiszta víz (= demineralizált víz) - a csapvízzel ellentétben - + 1 °C-on megfagy. A QLEEN rendszert ezért nem szabad +3 °C alatti külső hőmérsékleten használni. A QLEEN rendszert +3 °C alatti hőmérséklet és fagy ellen védeni kell, mert a fagy károsíthatja a rendszer víztartó részeit. 

A tiszta víz nagyfokú vegyszermentes tisztítóereje a QLEEN rendszernek köszönhetően kifogástalanul tisztítja az üveg- és homlokzati felületeket. A csapvizet egy speciális granulátumos szűrőrendszeren vezeti át. A csapvízben található ásványi anyagok a granulátumon rakódnak le. A csapvíz demineralizálódik, és tiszta vízként jut a szivattyúba, majd onnan a tisztítófejbe. A tiszta víznek köszönhetően folt- és csíkmentesen szárad meg a megtisztított felület, még erős napsütésben is. Ez azt jelenti, hogy sok esetben nincs szükség tisztítószerek használatára (kivétel: zsíros, olajos vagy nagyon erős szennyeződéseknél).

A QLEEN rendszerek moduláris felépítésűek, egy vízkezelő egységből, egy könnyű teleszkópos nyélből (szén- vagy alumíniumötvözetből) álló rúdrendszerből és különböző speciális kefékből állnak a különböző felületekhez. Nagyon stabilak, könnyűek és megbízhatóak. A QLEEN-rendszerekkel a tisztítási munkák állványzat, emelő vagy emelőplatform nélkül elvégezhetők 21 méteres magasságig. Ezzel időt, pénzt és tervezési folyamatot takarít meg.