Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Higiénia papírok

Kéztörlő papírok, WC papírok, kozmetikai kendők és higiéniai tasakok széles választéka intézmények számára. A mosdó higiénia papír egy olyan alapvető higiéniai termék, amelyet széles körben használnak a mosdókban a kézmosás és a személyes tisztálkodás során. A papírtörlők vagy WC-papírok különböző formákban és méretekben érhetők el, az igényeknek megfelelően.

Általában a mosdó higiénia papíroknak két fő típusa létezik:

Kéztörlő papír: Ez a típusú papír a kézmosás után használatos, hogy szárazra töröljük a kezünket. Kapható több rétegben, ami segít abban, hogy hatékonyan felszívják a nedvességet és puha érzetet biztosítsanak a használó számára.

WC-papír: A WC-papír a WC-ülőke tisztítására és az intim higiénia biztosítására szolgál. Ez a papírtípus könnyen lebomlik vízben, hogy ne okozzon dugulást a csatornarendszerben.

A mosdó higiénia papírok fontos szerepet játszanak a személyes tisztálkodásban és a környezet tisztaságának fenntartásában. Fontos, hogy a mosdókban mindig legyen elegendő higiéniai papír, hogy a felhasználók megfelelően tudják tisztálkodni és a környezetet is tisztán tarthassák.

A legtöbb közösségi helyen, mint például éttermekben, irodákban, iskolákban és közintézményekben, rendszeresen ellenőrzik és pótolják a higiéniai papírokat a folyamatos rendelkezés biztosítása érdekében. Emellett egyes helyeken kéztörlő adagolókat is használnak, hogy a higiéniai papír használata rendezett és takarékos legyen.

Fontos megjegyezni, hogy a használt papír és papíradagolók rendszeres tisztítása és fertőtlenítése is elengedhetetlen a környezet egészségének megőrzése érdekében. A megfelelő higiéniai körülmények elősegítik az egészséges környezet fenntartását és a fertőzések terjedésének megakadályozását.