Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Ablaktisztítás

Professzionális ablaktisztító eszközök, vegyszerek takarítócégeknek és intézményeknek!
A Lewi német minőségi, profiknak szánt ablaktisztító eszközei elképesztően jó áron. A Lehmann cég (Lewi) 1895-ben alapított családi vállalkozás. Teljesítménynövelő megoldásokkal, csökkentik a víz és energiafelhasználást. Több mint 100 éves tapasztalattal rendelkeznek az ablaktisztításban.
Méltán az egyik legnépszerűbb termékcsoport a vásárlóink körében.

Ablaktisztítás során egy profi ablaktisztító eszköz használata számos előnnyel jár a hagyományos módszerekhez képest.

Hatékonyabb tisztítás: A profi ablaktisztító eszközök általában kifejezetten erre a célra tervezettek, és jobban tudnak megbirkózni a szennyeződésekkel, mint a hagyományos módszerek, amelyek általában csak sima ablakpucoló kendőt vagy újságpapírt használnak.

Időmegtakarítás: A profi eszközök segítségével gyorsabban és hatékonyabban tudja tisztítani az ablakokat, így kevesebb időt vesz igénybe az ablaktisztítás.

Profi eredmény: A speciális ablaktisztító eszközökkel sokkal tisztább és foltmentesebb eredményt érhet el, ami általában tisztább látványt és fényáteresztést eredményez.

Könnyebb használat: A profi eszközök tervezése általában ergonomikusabb, kényelmesebb fogást biztosítanak, így kisebb az esélye annak, hogy elcsúszik vagy leejti a használó az eszközöket a magasból.

Biztonság: A profi ablaktisztító eszközök kialakítása és anyaghasználata általában a biztonságra is nagyobb hangsúlyt fektet, így csökken a balesetek kockázata.

Alacsony vízhasználat: Néhány profi eszköz, például a mikroszálas törlőkendők, kevesebb víz használatával is hatékony tisztítást biztosítanak, így környezetbarátabbak is lehetnek.

Fontos megjegyezni, hogy a profi ablaktisztító eszközök megfelelő használata és karbantartása szintén kulcsfontosságú a sikeres tisztításhoz. Ha nem biztos a használatukban, érdemes a profitakaritokboltja.hu munkatársaival konzultálni, vagy megfelelő útmutatókat követni, hogy optimális eredményt érjen el ablaktisztításkor.