Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36-1/347-0050

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Blog

Ahogy arról az elmúlt napok híradásaiból mindenki tájékozódhatott, a világban jelenleg egy új koronavírus (2019-nCoV) okoz járványt. Nagyon sok hivatalos és félhivatalos, hiteles és légből kapott hír jelent meg, így a lehetőségekhez képest szeretnénk szakmai, tárgyilagos tájékoztatást adni a kialakult helyzetről. A cikk megírására a Szentágothai János Kutatóközpont (Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar) Virológiai Kutatócsoportjának kiváló szakembereit, dr. Kemenesi Gábort és prof. dr. Jakab Ferencet kérte fel az mta.hu.

Mi a mikroszál?

A mikroszál rendkívül vékony, ultra finom, mesterségesen előállított, szabad szemmel nem látható 0,1-0,3 g tömegű szál. Minden egyes szál 100-120-szor vékonyabb egy emberi hajszálnál. Két anyagból tevődik össze: poliészter és poliamid.

Az EcoVadis fenntarthatósági besorolásában a DR.SCHNELL megkapta az arany státuszt, amely az EcoVadis független, globális minősítési rendszerben elért legnagyobb megtiszteltetés. Egy újabb DR.SCHNELL minőségi elismerés a jéghegyen.

A takarítás világnapja minden évben szeptember harmadik szombatjára esik, ebben az évben szeptember 18-ára.

 Dr.Schnell tisztítószer gyártó vállalat iránymutatása szerint “a cselekvések hangosabban beszélnek, mint a szavak.” Az egészségvédelem és a társadalmi felelősségvállalás kulcsfontosságú értékek a gazdaságosság mellett. Hiszik, hogy eredményeik nem célok, hanem további fejlesztések forrásai.

Tevékenységük alapja a fenntarthatóság három oszlopos modellje, amelyet az Egyesült Nemzetek Környezetvédelmi és Fejlesztési Bizottságának brundtlandi jelentése ismertet:

  • ökológiai fenntarthatóság
  • társadalmi fenntarthatóság
  • gazdasági fenntarthatóság

Az Eco Natural Lucart az első higiéniai termék gyártó a piacon, amelyik átütő technikai megoldással újrahasznosított cellulóz rostokból készíti termékeit, melyeket italos kartondobozból nyernek ki, közismertebb nevén a Tetra Pak dobozokból.

A csap, fürdőkád és a WC sem menekülhet előle.

Ez azért van, mert a vízkő ivóvizünk természetes összetevője, állandóan hat a felületre és roncsolja azt, illetve baktérium telepeket hoz létre. Következésképpen mindenki meg akar szabadulni a vízkőtől a fürdőszobában: professzionális takarítók és háziasszonyok egyaránt.

Egészen az 1970-es évekig nem volt korszerű tisztítószer az eltávolításához.

A legfrissebb kutatások szerint a toalettpapír tartalmazhat egészségre káros, rákkeltő vegyi anyagokat.


Mennyi figyelmet fordít arra, hogy az Ön által megvásárolt toalettpapír ne tartalmazzon az egészségére káros vegyi anyagokat?