Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Takarítókocsik

Professzionális takarítókocsik, szervízkocsik és takarítókocsi tartozékok takarítócégeknek és intézményeknek! A takarítókocsik olyan elengedhetetlen eszközök a tisztítószemélyzet számára, amelyek segítségével hatékonyan és könyedén végezhetik el a takarítási feladatokat különböző környezetekben. Ezek a sokoldalú takarítókocsik lehetővé teszik, hogy a takarító személyzet könnyen mozogjon a területeken, és hozzáférjen az összes szükséges takarító eszközhöz és anyaghoz a feladatok elvégzéséhez.


A takarítókocsik alkalmazási területei:

Irodaházak és Közösségi Terek:

Az irodaházak, bevásárlóközpontok, szállodák és egyéb közösségi terek takarítása összetett és időigényes folyamat lehet. A takarítókocsik lehetővé teszik a takarító személyzetnek, hogy könnyedén tárolják és rendzserezzék a takarításhoz szükséges eszközöket, mint például porszívók, felmosó mopok, takarítószerek és szemeteszsákok. Az eszközök és tisztítószerek könnyen hozzáférhetőek a takarítókocsikon, így minimalizálható a felesleges időveszteség a takarítás során.

Egészségügyi Intézmények:

Az egészségügyi intézmények, mint például kórházak és klinikák, különösen fontosak az egészséges és higiénikus környezet fenntartása szempontjából. A takarítókocsik itt kulcsfontosságú szerepet játszanak, mivel lehetővé teszik a takarítóknak a fertőtlenítőszerek, kesztyűk és más higiéniai termékek hatékony tárolását és szállítását. A megfelelően felszerelt takarítókocsik segítenek csökkenteni a fertőzésveszélyt és hozzájárulnak az intézmények biztonságos működéséhez.

Szórakoztató és Sportlétesítmények:

A színházak, sportlétesítmények, múzeumok és egyéb szórakoztató helyszínek nagy látogatottságot élveznek, így a takarítás rendkívül fontos. A takarítókocsik segítenek a hatékony takarításban és rendezett tárolásban, hogy a helyszínek mindig rendezettek legyenek a látogatók számára.

Közlekedési Eszközök:

A közlekedési eszközök, mint például repülőgépek, vonatok és buszok, sok utast szállítanak naponta. A takarítóknak gyorsan és hatékonyan kell tisztítaniuk a járműveket a menetrend betartása érdekében. A kompakt és jól felszerelt takarítókocsik lehetővé teszik, hogy a takarító személyzet könnyen mozogjon a járművek között, és azonnal reagálhasson a takarítási igényekre.

Iskolák és Oktatási Intézmények:

Az iskolák és egyetemek zsúfolt helyszínek, ahol a diákok és az oktatók száma magas. A takarítókocsik lehetővé teszik a takarító személyzetnek, hogy hatékonyan tisztítsanak különböző helyszíneken, beleértve az osztálytermeket, a közösségi tereket és a mosdókat. A tiszta és rendezett környezet segít a tanulásban és a tanításban is.

Közterületek és Parkok:

A városi közterületek és parkok tisztán és rendezetten tartása fontos a lakosság egészségének és a város esztétikájának fenntartása szempontjából. A takarítókocsik segítenek a szemetesek ürítésében, a járdák és utak tisztításában, valamint a parkok gondozásában.

A takarítókocsik sokszínűsége és hasznossága számos területen megmutatkozik. Ezek az eszközök lehetővé teszik a takarító személyzet és a takarító cégek számára, hogy hatékonyan dolgozzanak különböző környezetekben, hozzájárulva a tiszta, rendezett és higiénikus környezet fenntartásához. Az alkalmazásukkal az intézmények és közösségek biztosíthatják a lakók és látogatók számára kellemes és egészséges környezetet.