Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Rólunk

Kedves Látogatónk!

Az Ön kényelmesebb vásárlása érdekében teljesen új alapokra helyeztük és modernizáltuk webshopunkat. Többek között javítottunk a gyorsaságon, áttekinthetőségen, kiegészítettük bankkártyás fizetési lehetőséggel, mobilbaráttá tettük és még számtalan újítással, amivel felhasználóbarátok lettünk.
 
A Clean Market Kft. egy 2003-ban alapított családi vállalkozás, 20 éve alapítottuk azzal a küldetéssel, hogy magasabb szintre emeljük a takarítócégek hatékonyságát a Németországból behozott ipari professzionális tisztítószerekkel, takarítóeszközökkel, takarítógépekkel.

Nem csak webshop vagyunk, fizikai üzletünk is van, ha ellátogat hozzánk, személyesen is, megtekintheti, kézbeveheti termékeinket. Ha kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, szakértő kolléganőnk készségesen segít és az adott problémára a legmegfelelőbb megoldást kínálja fel.

Magyarországi forgalmazói vagyunk már több mint 17 éve a Dr. Schnell Németországi ipari professzionális tisztító- és ápolószereket gyártó, több évszázados családi vállalkozásnak, ők vezették be 1978-ban az első környezetvédő és felületkímélő szanitertisztító és vízkőoldó tisztítószert a MILIZID-et.
Minden nap megélik a fenntarthatóságot, és hozzáállásukat a következő vezérelvvel határozzák meg: Mottójuk:"Generációk számára változást hozni".

Továbbá a Technovap olasz gyártmányú ipari gőzgép családnak, akik már világszerte 70 országba exportálják termékeiket. A világ egyik legmegbízhatóbb és leghatékonyabb Tecnovap által szabadalmaztatott True Temp vízszint szabályozó rendszerük jelentős költségmegtakarítást és a karbantartásmentes működést tesz lehetővé.

Magyarországon csak nálunk kapható a Lewi német minőségi profiknak szánt ablaktisztító eszközei elképesztően jó áron. A Lehmann cég (Lewi) 1895-ben alapított családi vállalkozás. Teljesítménynövelő megoldásokkal, csökkentik a víz és energiafelhasználást. Több mint 100 éves tapasztalattal rendelkeznek az ablaktisztításban.
Méltán az egyik legnépszerűbb termékcsoport a vásárlóink körében.

Törekszünk vevőinket teljeskörűen kiszolgálni, ezért folyamatosan vásárlóink igényeihez igazodva bővítjük termék kínálatunkat.

Azért, hogy a profi ügyfeleinkre tudjuk fordítani teljes figyelmünket, nálunk csak adószámmal rendelkező cégek, vállalkozók, intézmények, szolgáltatók vásárolhatnak. Lakossági célokra nem értékesítünk!

 Köszönjük, hogy itt van velünk.

 Üdvözlettel: Profitakaritokboltja.hu csapata