Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Tisztítószerek

Kiváló minőségű tisztítószerek, csomagok épülettakarításhoz, általános tisztítószerek, szanitertisztítók, üvegtisztítók, nagytakarításhoz tisztítószerek, konyhai tisztítószerek, speciális tisztítószerek, szőnyegtisztítók, valamint flakonok és adagolók széles választéka, több kiszerelésben, intézmények számára. 

Az irodaházak, gyárak, üzletek, iskolák stb. higiénikus és reprezentatív környezetének fenntartásában elengedhetetlen a professzionális tisztítószerek alkalmazása. Nézzük meg miért is részesítik előnyben a takarító cégek a hagyományos alternatívákkal szemben.

Költséghatékonyság
Az egyik elsődleges ok, amiért a takarítócégek a professzionális koncentrált tisztítószereket választják, a költséghatékonyságuk. A koncentrált formulák rendkívül hatásosak, vízzel hígíthatók, jelentősen csökkentve a tárolási, szállítási kapacitásokat. A gyakori termékvásárlások szükségességének csökkentésével ezek a vállalatok hatékonyan csökkenthetik működési költségeiket, ami növeli a jövedelmezőséget és versenyképes árat kínál szolgáltatásaikért.

Fokozott tisztítóerő
A professzionális koncentrált tisztítószerek kivételes tisztítóerőt biztosítanak. Kifejezetten arra tervezték, hogy hatékonyan és gyorsan kezeljék a kemény foltok, szennyeződések és baktériumok széles körét. A hatóanyagok magasabb koncentrációja biztosítja, hogy a termék kis mennyisége is lenyűgöző eredményt produkáljon, így ideális választás a nagytakarítási feladatokkal foglalkozó takarítócégek számára is. Pl. egy kíméletes mégis hatékony vízkőoldó- és szanitertisztító nagy segítség lehet egy irodaház nagytakarítása során.

Fenntarthatóság
A koncentrált tisztítószerek általában kisebb és kompaktabb kiszerelésben kerülnek forgalomba, mint a felhasználásra kész oldatok. Ez a csomagolóanyag-csökkentés nemcsak a hulladék mennyiségét csökkenti, hanem a szállítási károsanyag-kibocsátást és az energiafogyasztást is. A fenntarthatóságot és a környezetbarátságot előnyben részesítő takarítócégek koncentrált termékek használatával pozitívan járulhatnak hozzá a környezetvédelemhez.

Tárolóhely-hatékonyság
Koncentráltságuk miatt ezek a tisztítószerek kevesebb tárolási helyet foglalnak el. A takarítócégek gyakran nagy mennyiségű eszközt kell, hogy raktározzanak parányi tárolókban, és működésük szempontjából kulcsfontosságú a tárhely optimalizálása. Csökkentett tárolási igényekkel hatékonyabban tudják kezelni készleteiket, ami egyszerűsített logisztikát és továbbfejlesztett munkahely-szervezést eredményez.

Testreszabható hígítási arányok
A takarító cégek sokféle tisztítási kihívással szembesülnek, a kényes felületektől, amelyek kíméletes tisztítást igényelnek, a makacs foltokig, amelyeknél a hatékonyság elengedhetetlen. A professzionális koncentrált tisztítószerek a testreszabható hígítási arányok rugalmasságát kínálják, így az általános tisztítószereknél az adott tisztítási feladatnak megfelelően állíthatják be az oldat erősségét. Ez a sokoldalúságot biztosítja, hogy a tisztítási folyamat hatékony és biztonságos legyen a különböző felületeken és anyagokon.

Egyszerűsített képzés és kezelés
A professzionális koncentrált tisztítószerek használata leegyszerűsítheti a takarítószemélyzet képzési folyamatát. Ha kevesebb terméklehetőséget kell megtanulni és megérteni, az alkalmazottak jártasakká válhatnak a rendkívül hatékony megoldások kisebb halmazának kezelésében, csökkentve ezzel a takarítási eljárások során elkövetett hibák esélyét. Ez a szabványosítás következetesebb eredményekhez vezet, és javítja az általános hatékonyságot.