Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Blog

Homlokzat és üvegfelület tisztítás vegyszermentesen!

Csontos Enikő
2022.09.19 14:20
Homlokzat és üvegfelület tisztítás vegyszermentesen!

Tökéletesen tiszta ablakok/felületek vegyszer nélkül?! Igen, lehetséges!

A hagyományos technológiákhoz képest kb. 50% időmegtakarítással végezhetőek a tisztítási feladatok a Qleen tiszta vizes rendszerekkel, tisztítószer felhasználás nélkül.

Napjainkban az üveg, a kerámia, az alumínium és az acél határozza meg városaink modern építészetét. A formák és az anyagok egyre merészebbek. A homlokzati részek problémamentes és gazdaságos tisztítására a tervezés és az építés során ritkán gondolnak. Gyakran az egyes üveg- vagy homlokzati részek nehezen hozzáférhetőek, ami a hagyományos módszerekkel történő tisztítást nagyon időigényessé és költségessé teszi. A hagyományos, emelővel és létrával végzett tisztítási technikák tökéletes alternatívája a QLEEN tiszta vizes tisztítórendszerekkel történő, kipróbált és bevált tisztítás.

A tisztított vízzel történő ablak, homlokzat és egyéb felületek tisztítása nem újkeletű találmány, de hozzánk most kezd el begyűrűzni ez a technológia.

A tisztított víz nem más, mint ásványi anyagoktól, fémektől, baktériumoktól és algáktól mentes víz.

Ezért ez a víz rendkívüli tisztító erővel bír minden felületen. A magyarázat egyszerű: a tökéletesen tiszta víz magához tudja kötni a szennyeződéseket. A lemosás utáni szárítás, áttörlés a múlté, ha tisztított vizet használ. Cseppmentes száradást eredményez a felületen.

Alapos és gazdaságos magasban végzett munka csak akkor lehetséges, ha a takarítási eszköz teljesen megbízhatóan működik, és még a nehéz feladatokat is gond nélkül megoldja. A QLEEN berendezések professzionális és gyors munkát biztosítanak tökéletes tisztítási eredményekkel. Legyen szó ablakokról, ablakpárkányokról, ablakkeretekről, buszmegállókról vagy előtetőkről, napelemekről - a speciális széles dőlés szögű (akár forgó) kefékkel különböző méretű és dőlésű felületek is könnyen tisztíthatóvá válnak.

Qleen Purastart berendezés előnyei:

  • stabil és megbízható
  • hatékony és gazdaságos
  • variálható felszereltség és teljesítmény
  • moduláris és bővíthető
  • kérésre egyedileg konfigurálható
  • vegyszermentes felülettisztítás
  • végeredmény cseppmentesen, gyorsan száradó felület
  • ártalmatlan a környezetre

 

A PuraQleen vízlágyító technológiával óránként 250 L tisztított vízet nyerhetünk, mellyel 250 m2 felületet moshatunk le, tehát a munkavégézés ideje akár meg is felezhető a hagyományos technológiák alkalmazásához képest.

A Qleen kefét speciális fúvókákkal látták el, melyek kiválóan porlasztják a vizet, így biztosítva a gyors takarítást.

20 méterig alkalmazható a technológia létra vagy állvány nélkül.

A tiszta víz szennyoldó képessége kiváló, az eredmény teljesen tiszta, folt -, és csíkmentes felület még erős napsütésben is!