Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Blog

Miért kedvelik nagyon a felhasználók a Milizidet?

Pintér Zoltán
2023.04.28 09:40
Miért kedvelik nagyon a felhasználók a Milizidet?

A Milizid szaniter tisztító kiváló választás egy takarító cég számára, amely számos középületet, iskolát, bevásárlóközpontot, kórházat és más hasonló intézményeket, épületeket takarít.

A Milizid rendkívül sokoldalú, mivel alkalmazható a WC-k, mosdók, csaptelepek, alumínium ablakkeretek, színtartó műanyagok, nemesacél, króm, zománc, gumilap, saválló csempe és más felületek tisztítására. A Milizid hatékonyan távolítja el a vízkövet, vízfoltokat, mészt, cementfátyolt és a bőr- és szappanzsír okozta szennyeződéseket, így garantálva a kiváló higiénikus tisztaságot és csillogó felületeket.

A Milizid tisztítószer kíméletes a krómhoz, műanyag felületekhez, saválló csempékhez, és a bőrhöz is, így kesztyű nélkül is használható. A termék rövidebb idő alatt hat, és nem igényel mechanikus hatást (dörzsölést), amely időt és energiát takarít meg a takarító cég munkatársai számára.

A Milizid tisztítószer klór-, sósav-, ecet-, és foszforsav mentes, így környezetbarát és a szennyvízhálózatba engedhető. A termék koncentrátum, amely azt jelenti, hogy kis mennyiség is elegendő az optimális tisztítási hatás eléréséhez, és az organikus összetevők 98%-a lebomlik, amely további környezetvédelmi előnyt biztosít.

Összességében a Milizid tisztítószer a takarító cég számára kiváló választás a hatékony, gyors és környezetbarát tisztításhoz, amely növeli az ügyfelek elégedettségét és a takarító cég megítélését.