Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Szűrés
Ár (Ft)
8 763 Ft - 20 270 Ft
Gyártó
Szín
Alapanyag
Réteg
Kiszerelés
Termék státusza

Hajtogatott kéztörlő papírok

Hajtogatott kéztörlő papírok V és Z hajtással, 1 vagy 2 réteggel, irodák, irodaházak, intézmények, bevásárlóközpontok stb. mellékhelységeibe, vagy közösségi konyhákba.


16termék
 

A hajtogatott papír kéztörlők higiénikusabbak, mint a textil törölközők számos szempontból:

1. Egyszer használatos: A hajtogatott papír kéztörlők egyszer használatosak, míg a textil törölközőket többször kell mosni, ami energiaigényes és környezetszennyező lehet.

2. Higiéniai okok: A hajtogatott papírtörlők egyetlen használat után azonnal eldobhatók, ezáltal csökkentve a kórokozók és baktériumok terjedésének kockázatát. A textil törölközők viszont nedvesen könnyen baktériumokat szaporíthatnak, különösen, ha nem megfelelően szárítják őket.

3. Kényelmes és gyors használat: A hajtogatott papír kéztörlőket könnyen és gyorsan lehet használni adagolókba helyezve, így ideálisak lehetnek forgalmas nyilvános helyeken, például repülőtereken, éttermekben, irodákban és bevásárlóközpontokban.

4. Költséghatékony: Bár az egyszer használatos hajtogatott papír kéztörlők ára magasabb lehet, mint a textil törölközőké, az összköltség mégis alacsonyabb, mivel nem kell mosni, vasalni és karbantartani őket.

Összességében a hajtogatott papír kéztörlők falhasználóbarátabbak lehetnek, mint a textil törölközők, mivel egyszer használatosak, higiénikusak, kényelmesek és gyorsan használhatóak, valamint költséghatékonyak lehetnek hosszú távon.