Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Szűrés
Ár (Ft)
431 419 Ft - 4 485 767 Ft
Gyártó
Termék státusza

Súroló automata gépek

Viper és Nilfisk súroló automaták felhasználóbarát tervezéssel, hotelek, éttermek, iskolák, üzletközpontok, egyéb kiskereskedelmi egységek, kórházak, metró-és vasútállomások, stb. számára.


10termék 110

A professzionális takarítógépeket úgy tervezték, hogy rendkívül hatékonyak legyenek, lehetővé téve a felhasználók számára nagy területek gyors tisztítását. Ezzel időt és munkaerőt takaríthat meg, így praktikus választás a takarító vállalkozások és a kereskedelmi objektumok (pl. bevásárolóközpontok, sportlétesítmények, gyárak) számára.

Hatékony tisztítási teljesítmény:

Ezek a gépek fejlett technológiákkal és funkciókkal vannak felszerelve, amelyek biztosítják az alapos és hatékony tisztítást. Kiemelkedő szívóerővel, nagynyomású vízsugarakkal és speciális súrolókefékkel és/vagy súrolópadtartóval rendelkeznek, melyek hatékonyabban távolítják el a szennyeződéseket, foltokat és szennyeződéseket, mint a kézi takarítási módszerek.

Kiegyensúlyozott tisztítási eredmények:

A professzionális tisztítógépek egyenletes tisztítási eredményeket biztosítanak, csökkentve az egyenetlen vagy hiányos takarítás valószínűségét. Ez döntő fontosságú olyan környezetben, ahol a tisztaság és a higiéniai előírások a legfontosabbak, például specikfikus gyárakban, egészségügyi intézményekben, éttermekben vagy szállodákban.

Sokoldalúság:

Számos ipari takarítógép sokoldalú, és különféle felületeken és padlótípusokon használható. Különböző beállításokkal és cserélhető tartozékokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy ugyanazzal a géppel különböző tisztítási kihívásokat kezeljenek.

Költséghatékonyság:

Bár a professzionális takarítógépekbe való kezdeti befektetés magasabb lehet, mint a hagyományos tisztítási módszerek, ezek hosszú távon gyakran költséghatékonynak bizonyulnak. Ezeknek a gépeknek a hatékonysága és a gépekkel végzett munka okozta időmegtakarítás alacsonyabb munkaerőköltségekhez és nagyobb termelékenységhez vezethet.

Egészség és biztonság:

A professzionális tisztítógépeket az egészségügyi és biztonsági szempontok figyelembevételével tervezték. Gyakran olyan funkciókat tartalmaznak, mint például a HEPA szűrővel rendelkező porszívó az allergének és szennyeződések rögzítésére, így egészségesebb beltéri környezetet biztosítanak mind a takarítószemélyzet, mind az épületben tartózkodók számára.

Környezetvédelmi szempontok:

Sok modern professzionális tisztítógépet úgy terveztek, hogy környezetbarát legyen. Fenntartható tisztítási megoldásokat alkalmazhatnak, energiahatékony tulajdonságokkal rendelkeznek, vagy olyan technológiákat alkalmazhatnak, amelyek minimalizálják a vízfogyasztást, ( pl. Nilfisk SC500 53B súrolóautomata) csökkentve ezzel az általános környezeti hatásukat.

Szabályzatnak való megfelelés:

Egyes iparágakban kulcsfontosságú a speciális tisztítási és higiéniai előírások betartása. Az ipari takarítógépeket gyakran úgy tervezték, hogy megfeleljenek vagy meghaladják ezeket a szabványokat, biztosítva, hogy a vállalkozások betartsák az ipari előírásokat, és fenntartsák a tiszta és biztonságos környezetet.

Elnyűhetetlen tartósság:

A professzionális tisztítógépeket általában úgy építik meg, hogy ellenálljanak a nehéz és folyamatos használatnak. Robusztus felépítésük és tartós anyagaik hozzájárulnak a hosszabb élettartamhoz, csökkentve a gyakori cserék szükségességét és a szervízigényt.

Képzés és támogatás:

A professzionális takarítógépek gyártói gyakran képzést és támogatást nyújtanak a felhasználóknak, biztosítva, hogy a takarítószemélyzet hatékonyan üzemeltethesse a berendezést, és a legtöbbet hozza ki annak funkcióiból. Ez a támogatás értékes lehet az optimális teljesítmény fenntartásához.
Összefoglalva, az ügyfelek a professzionális takarítógépeket hatékonyságuk, eredményességük, sokoldalúságuk, költséghatékonyságuk, egészségügyi és biztonsági jellemzőik, környezetvédelmi megfontolások, szabályozási megfelelőségük, tartósságuk és a gyártók által nyújtott támogatásuk miatt választják.