Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Szűrés
Ár (Ft)
596 Ft - 48 909 Ft
Gyártó
Illat
Kiszerelés
PH érték
Termék státusza

Szanitertisztítás

Professzionális szaniter tisztítók széles választéka, több kiszerelésben, amikkel eltávolítható a nemkívánatos szennyeződés a fürdőszobákban, illetve minden szaniter területen.


28termék
 

A professzionális magasan koncentrált szanitertisztítók használata számos előnnyel jár egy takarító számára egészségügyi és higiéniai szempontból. Íme néhány ok, hogy miért ajánljuk takarítócégeknek, üzemelteőknek és végfelhasználóknak ezeket a termékeket:

1. Hatékonyabb tisztítás: A professzionális magasan koncentrált szanitertisztítók általában hatékonyabbak a vízkő, húgykő, szappanlerakódások elleni küzdelemben, mint a hagyományos tisztítószerek. Ezek a szerek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek hatékonyan eltávolítják a nem kívánatos lerakódásokat a felületről.

2. Időtakarékosság: A magasan koncentrált szanitertisztítók rövidebb idő alatt hatnak, mint a megszokott tisztítószerek. Mivel a takarítónak kevesebb időt kell eltöltenie a toalettek és mosdók súrolásával, több időt fordíthat más feladatokra, például a padló felmosására, vagy más fontos teendőkre.

3. Költséghatékony: A magasan koncentrált szanitertisztítókból jellemzően kevesebb terméket elegendő használni ugyanazon a területen, ami hosszú távon költséghatékonyabbá teszi a takarítási folyamatot.

4. Környezetbarát: A magasan koncentrált szanitertisztítók általában környezetbarátabbak, mint a hagyományos tisztítószerek. Ezek a termékek gyakran kisebb ökológiai lábnyommal rendelkeznek, mivel kevesebb hulladékot termelnek, és kevesebb káros vegyi anyagot tartalmaznak.

Összefoglalva, a professzionális magasan koncentrált szanitertisztítók használata egy takarító számára több előnnyel jár, mint a hagyományos tisztítószerek használata. Ezek a termékek hatékonyabbak, időtakarékosabbak, költséghatékonyabbak és környezetbarátabbak lehetnek, ami javítja a takarító munkájának minőségét és hatékonyságát.