Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Szűrés
Ár (Ft)
712 Ft - 46 107 Ft
Gyártó
Illat
Kiszerelés
PH érték
Termék státusza

Általános felmosók és lemosók

Általános felmosók és lemosók széles választéka, több kiszerelésben, intézmények számára.


23termék
 

A legújabb fejlesztésű magasan koncentrált általános tisztítószerek használata sok előnnyel járhat a takarítók számára. Ezek közé tartozik:

1. Hatékonyság: A magasan koncentrált tisztítószerek nagyobb hatékonyságot biztosítanak, így azonos mennyiségű termékkel nagyobb felületet lehet tisztítani. Ez azt jelenti, hogy a takarítók gyorsabban és hatékonyabban tudják elvégezni a takarítási feladatokat.

2. Költséghatékonyság: Mivel a magasan koncentrált tisztítószerekből kevesebb szükséges az egyes takarítási feladatokhoz, ezáltal a költségek is csökkennek. A takarító cégek, üzemeltetők így kevesebb pénzt költenek tisztítószerekre, és a takarítási költségek általánosságban csökkennek.

3. Környezetbarát: A magasan koncentrált tisztítószerek között egyre több termék környezetbarát összetevőket tartalmaz, így kevesebb káros anyaggal terhelik a környezetet,. Ezzel együtt a kevesebb mennyiségű termék csomagolása és szállítása is környezetbarátabb lehet.

4. Könnyebb tárolás: A magasan koncentrált tisztítószerek kisebb térigényűek, így könnyebben tárolhatók. Ez különösen előnyös az olyan takarító cégek esetében, ahol a raktározási helyszín korlátozott.

5. Változatos felhasználás: A magasan koncentrált tisztítószerek általában sokféle felületen használhatók, így a takarítók egy termékkel több felületet tudnak tisztítani. Ez pedig a takarítás során még több időt takaríthat meg a takarítók számára.

Összességében tehát a legújabb fejlesztésű magasan koncentrált általános tisztítószerek használata hatékonyabb, költséghatékonyabb, környezetbarátabb és könnyebben tárolhatóbb lehet a takarítók számára.