Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Blog

DR SCHNELL arany fokozatú minősítést kapott az EcoVadis fenntarthatósági besorolásában

Pintér Gyula
2019.01.19 12:42
DR SCHNELL arany fokozatú minősítést kapott az EcoVadis fenntarthatósági besorolásában

Az EcoVadis fenntarthatósági besorolásában a DR.SCHNELL megkapta az arany státuszt, amely az EcoVadis független, globális minősítési rendszerben elért legnagyobb megtiszteltetés. Egy újabb DR.SCHNELL minőségi elismerés a jéghegyen.

“Mennyire fenntarthatóak a beszállítók?” Az ár és a teljesítmény mellett ez a kérdés egyre fontosabbá válik egyre több vállalat számára, amikor kiválasztják beszállítóikat. A vállalatok következetesen fenntartható gondolkodását “vállalati társadalmi felelősségvállalás” -nak (CSR) is nevezik. A vállalati társadalmi felelősségvállalás tehát a vállalatok által a fenntartható üzleti tevékenységhez nyújtott segítséget. Ez magában foglalja a nemzetközileg elismert dokumentumokban foglalt társadalmi, környezeti és gazdasági szempontokat, beleértve az Egyesült Nemzetek üzleti és emberi jogi irányelveit is.

A CSR elvek pl a tisztességes üzleti cégműködés, munkavállaló központú foglalkoztatás politika, a természeti erőforrások gazdaságos és észszerű felhasználása, az éghajlatváltozás és a környezetvédelem szem előtt tartása.   A követelményeket a nemzetközileg elismert EcoVadis CSR értékelési dokumentum tartalmazza.

Az EcoVadis megvizsgálja és értékeli a vállalatokat 21 nagyon specifikus CSR kritérium szerint, több mint 110 országban, 150 tevékenységi kategóriában. Rendkívül objektív rendszer, amely megbízható mérőszámokkal valós CSR-összehasonlíthatóságot eredményez. Az EcoVadis több mint 150 CSR-szakértője már mintegy 12 000 vállalatot vizsgált meg világszerte. 

A professzionális takarítási, higiéniai, fertőtlenítési, bőrápolási termékek európai szintű, családi tulajdonban lévő DR.SCHNELL cég évtizedek óta fontos a fenntarthatóság mely első számú vállalati alapelv. Hogyan értékelte ezt EcoVadis? Az eredmény: DR.SCHNELL EcoVadis Gold minősítést kapott,mely a legmagasabb EcoVadis díj.

Az EcoVadis minősítés a DR.SCHNELL felhasználók számára számos előnnyel jár. 
Dr. Thomas Schnell, a DR.SCHNELL GmbH & Co. KGaA ügyvezetőjét idézve:: “Az ügyfeleink beszállítóikat jobban összehasonlíthatják és kérédseikre választ kapnak az EcoVadis minősítéséből. Minden olyan információ, amelyet a felhasználók szeretnének tudni a fenntartható üzletágunkról, megtalálhatók a dokumnetációban. Ez könnyíti a beszerzési döntést és az összehasonlíthatóságot. Ezzel az EcoVadis egyformán hasznos számunkra és ügyfeleink számára.”