Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Blog

Ön szerint is fő ellenség a fürdőszobában a vízkő?

Csontos Enikő
2019.02.06 12:30
Ön szerint is fő ellenség a fürdőszobában a vízkő?

A csap, fürdőkád és a WC sem menekülhet előle.

Ez azért van, mert a vízkő ivóvizünk természetes összetevője, állandóan hat a felületre és roncsolja azt, illetve baktérium telepeket hoz létre. Következésképpen mindenki meg akar szabadulni a vízkőtől a fürdőszobában: professzionális takarítók és háziasszonyok egyaránt.

Egészen az 1970-es évekig nem volt korszerű tisztítószer az eltávolításához.

A hagyományos vízkőoldók agresszívek voltak, olyan anyagok, mint a só-, foszfor- és a kénsav.
Volt egy íratlan szabály: csak savakkal lehet eltüntetni a vízkövet. Azonban a kíméletlen savak korrodálják a felszínt, megbontják a felső rétegeket, zöldes lerakódást képezve a csapokon.
Ami ennél is rosszabb, marja a kezünket és káros gázok keletkezhetnek illetve a ruhákat is tönkre tehették, arról nem is beszélve, hogy súlyosan károsítják a környezetet.

„Kell, hogy legyen más út!”

Az így okozott kár (anyagi és környezeti) magas, túl magas—gondolta a fiatal kémikus Dr.Wolfgang Schnell, akinek egy német takarító cég vetette fel a problémát 1973-ban. Előző évben 31 évesen,  Dr. Schnell már kifejlesztette az olaj-és zsíroldószert a CLEANMOTIONt, a német vonatok takarításához, így folytatta a vízkő problémájával.

Pár hónapig nyomon követte a müncheni Olympia Parkban lévő úszómedence tisztítását, tehát saját szemével látta az idejétmúlt vízkőoldók felületi roncsolását. Ezt követően négy éven keresztül fejlesztett, tesztelt.

Megtalálta a megoldást!

Rendkívül hatékony vízkőoldót fejlesztett, mely kíméletes éppúgy a felületekhez, az emberi szervezethez és a környezetre. Nem tartalmaz durva savakat, mint pl. só-, klór-, foszforsav, ecet. Fő összetevője a citromsav, mely kíméletes minden műanyag, króm felülethez és saválló csempékhez, organikus összetevői 98%-ban lebomlanak.

MILIZID megszületése

Ezen a néven Dr.Wolfgang Schnell bevezette termékét a piacra 1978-ban.
Szüksége volt meggyőző erőre, noha a MILIZID szóbeszéd útján is népszerűvé vált, a szakma továbbra is szkeptikus volt. Öt évig Németország-szerte tartott képzéseket, bemutatókat, gyakran merítette ujjait egy pohár MILIZID-be, amivel a kétkedőket is megnyerte. Nemcsak vízkőoldó tulajdonságával, hanem kellemes illatával is, melyeket a mai napig folyamatosan fejlesztenek.

 

 

Különleges megtiszteltetés!

Dr.Thomas Schnell és Dr. Florian Langenscheidt a “század márkája” elismerés átadásán

Németországban Dr. Florian Langenscheidt a „Német szabványok – az évszázad márkái”
könyv szerkesztője a ZIET kiadóval karöltve, a MILIZID-et 2018-ban a „század márkájává” választotta az adott termékkategóriában. Dr. Florian Langenscheidt szerint a „század márkája” évtizedek óta a német emberek tudatában egyet jelent a minőség iránti elköteleződéssel.
„Bárki, aki a század márkájával dolgozik, nem téved!”

“A MILIZID a bajnokok ligájába került, amikor márkák kerülnek szóba” fogalmazott Reinigungs Markt magazin.

40 éves a Milizid vízkőoldó!

A 40. évforduló alkalmából Dr.Schnell elindította MILIZID PURE ICE jubileumi kiadást, mely páratlan sarkvidéki friss illatot és egyedi flakont kapott. Az illat annyira elnyerte a felhasználók tetszését, hogy a Dr.Schnell hosszú távon kívánja bevezetni, így ez év tavaszától nálunk is elérhetővé válik.

A győzelem egyértelmű, a MILIZID nyert a harcban a vízkő és a kellemetlen szagok ellen.

Forrás: (Reinigungs Markt cikk)