Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Blog

Év végi összefoglaló I.

Csontos Enikő
2022.12.15 12:36
Év végi összefoglaló I.

Mi történt a Profitakarítokboltja.hu háza táján ebben az évben?

 

Röviden összefoglaljuk most és egy következő részletesebb levélben

A 2022-es év minden gazdasági szereplő számára kihívásokkal és sok újra tervezéssel járt, hiszen a külső tényezők szinte napról napra változtak.

De induljunk egy picit régebbről, 2021 végén elindítottuk új webshopunkat, ezzel megkönnyítve a vásárlást és átláthatóvá téve termékportfóliónkat. Termékszűrőkkel és ajánlókkal (pl. csomagajánlatok, ablakozó szettek) igyekszünk még egyszerűbbé tenni a böngészést a profitakaritokboltja.hu-n. A visszajelzések és az egyre növekvő számú online megrendelések azt mutatják, hogy remekül döntöttünk, mikor egy sokkal átláthatóbb, vevőbarát áruházat hoztunk létre.

Hírlevélküldőnk is megújult a webshoppal egy időben, hasznos, olykor kifejezetten szórakoztató tartalmakat és ajánlókat küldünk feliratkozott partnereinknek.

Bővítettük beszállítóink körét, kerestünk olyan gyártókat, akik kiszámíthatóbb raktárkészletet és kedvezőbb árakat tudnak biztosítani, hogy Önöket a megszokott minőségben és rövid határidővel tudjuk kiszolgálni, féken tartva áremelkedések nehezedő nyomását.  

Ezek mellett is igyekszünk hasznos támogatást nyújtani Partnereinknek, és ezt kézen fogható formában átadni részükre. Igen-igen, a Profitakarítokboltja.hu kisokos jegyzetfüzetre gondolunk. Alkalmazható pl. a higiéniai anyagszükséglet kiszámítására, tisztítószer kalkulációra és még sok egyéb praktikus tartalmat tettünk bele, amivel reméljük megkönnyíthetjük munkájukat.
Számos kis videót leforgattunk (fogunk is még) és tettünk fel a termékekhez azok használatáról. Ezt a jövőben is folytatjuk.