Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Blog

Pet palack újrahasznosításával készült VILEDA mikroszálas törlőkendő

2022.02.16 17:07
Pet palack újrahasznosításával készült VILEDA mikroszálas törlőkendő

Zöld megoldást szeretne a takarításban?
A VILEDA r-MicroTuff Swift mikroszálas törlőkendő 2 darab fél literes PET palackból, azaz 100%-ban újrahasznosított poliészterből készül.

Zöld megoldást szeretne a takarításban?

A VILEDA r-MicroTuff Swift mikroszálas törlőkendő 2 darab fél literes PET palackból, azaz 100%-ban újrahasznosított poliészterből készül.

 Vagyis 2 darab fél literes PET palack újrahasznosításával készül.

Nordic Swan Ecolabel címkével rendelkezik (Azokat a termékeket amelyeknek kedvezőtlen környezeti hatásaik jelentősen kisebbek, mint a hasonló célra szolgáló termékeké, megkülönböztető jelzéssel, környezetbarát termékcímkével látnak el)

Az újrahasznosított anyagokból készült törlőkendő akár tisztítószerek használata nélkül is könnyedén eltávolítja az ujjlenyomatokat és makacs szennyeződéseket. Tehát hatékonysága 100%-ban megegyezik a nem újrahasznosított kendőkkel elérhető eredménnyel.

Egy vizsgálaton kimutatásra került, hogy a műanyag felületekről a koronavírus 99,99%-át eltávolítja, emellett a szilárd szennyeződéseket is nagy hatékonysággal letörli.

Előre impregnált rendszerben, hagyományos vödrös módszerrel, vagy spray tisztítási eljárással egyaránt használható.

A Vileda Professional újrahasznosított anyagokból készülő termékei zöld megoldást jelentenek azoknak a felhasználóknak, akiknek a minőség mellett fontos szempont a fenntarthatóság és a környezetvédelem.

Fenntartható Vileda termékeket a “Love it Clean” címke jelöli, mely kihangsúlyozza elkötelezettséget az újrahasznosítás, a biztonság és a hatékony takarítási megoldások iránt.

Ezen a linken tudja megvásárolni...