Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Blog

Új köntösben az élenjáró DR.SCHNELL

Csontos Enikő
2022.10.13 10:24
Új köntösben az élenjáró DR.SCHNELL

A DR.SCHNELL új termék- és csomagolástervezéssel erősíti fenntarthatósági erőfeszítéseit. 

Lecseréli a flakonokat és a kannákat 30%-ban újrahasznosított anyagból készült csomagolásra, melyek használat után 100%-ban újrahasznosíthatóak!

Elsőként az „Épülettisztítási hármassal” veszi kezdetét a megújulás.

A MILIZID, FOROL és FLOORTOP tisztítószerek kapnak új köntöst. Fontos kiemelni, hogy a tartalom, az eddig is jól megszokott magas minőségű tisztítószerek nem változnak!

A színes palackok helyét átveszi az átlátszó 30%-ban újrahasznosított csomagolás, a címkék új designt kapnak, a tisztítószerek pedig gyönyörű színeket, az eddigi flakon színkódoknak megfelelő rendeltetésszerű felhasználáshoz.

A Milizid vízkőoldó és szanitertisztító piros

A Forol általános tisztítószer kék

A Floortop ápolószeres felmosó zöld

színekben fognak pompázni.

Az átállás októberben kezdődik és november elejéig tart, tehát a következő DR.SCHNELL rendelésünket követően már biztosan a frissített épülettisztítási hármas termékeivel találkozhatnak webáruházunkban és a profitakarítókboltjában egyaránt.

A kiürült flakonokat, kannákat kiöblítés után a szelektív szemetesekbe helyezheti el, ezzel is csökkentve a tisztítószer használatból eredő ökológiai lábnyomát. Mivel a termékek csomagolása 30%-ban újrahasznosított műanyagból készül, így az újonnan gyártott műanyag szükséglet is jelentősen csökken, ha Ön ezeket a termékeket használja.

A 30%-ban újrahasznosított, átlátszó műanyagból készült csomagolásra való áttéréssel a DR.SCHNELL betartja azt az ígéretét, hogy növeli a vállalat gyártása során az újra hasznosítás arányát, és ezáltal javítja CO2-mérlegét. Az előző évi adatok alapján a DR.SCHNELL az 0,5 literes és az 1 literes palackok lecserélésével 154 tonna CO2 megtakarítást, a 10 literes kannák esetében pedig további 57 tonna CO2 megtakarítást prognosztizál. Összességében ez azt jelenti, hogy évente több mint 200 tonna CO2 kibocsájtással csökkenti a környezeti terhelést.  Az értékeket a DR.SCHNELL ISO 14067 tanúsítvánnyal rendelkező CO2-számítási módszerével határozták meg.