Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Szűrés
Ár (Ft)
1 181 Ft - 14 202 Ft
Gyártó
Alapanyag
Szélesség
Termék státusza

Ablaklehúzók, vizezők

Ablaklehúzók és vizezők több méretben, minőségi és tartós anyagokból, intézmények számára.


23termék
 

A kiváló minőségű ablaklehúzók és ablakvizezők használata valóban megkönnyíti és felgyorsítja az ablaktisztítási folyamatot. Ennek az az oka, hogy ezek az eszközök hatékonyabb módon távolítják el az ablakokról a piszkot, port és egyéb szennyeződéseket.

Az ablakvizezők segítségével, megfelelő ablak - és üvegtisztítószerrel, könnyedén lemoshatóak a makacsabb kosz és zsírosos szennyeződések  az ablaküvegről, így az ablaktisztítási folyamat gyorsabbá válik. Az ablaklehúzók pedig egyenletesen és hatékonyan távolítják el a vizet az ablaküvegről anélkül, hogy csíkokat hagynának maguk után. Ez az eszköz különösen hasznos az esős időszakban, amikor az ablakok könnyen bepárásodnak.

Ezenkívül a kiváló minőségű ablakvizezők és ablaklehúzók ergonomikus kialakítással rendelkeznek, ami kényelmesebbé teszi az ablaktisztítást. Így az ablaktisztítás nemcsak gyorsabb, hanem kevésbé fárasztó is lehet.

Összességében a kiváló minőségű ablakvizezők és ablaklehúzók használata nagyban megkönnyíti és felgyorsítja az ablaktisztítási folyamatot, és garantálja, hogy az ablakok tiszták és csíkmentesek legyenek.