Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Ünnepi nyitvatartásunk: Utolsó munkanap 2023-ban 12.19. kedd. Első munkanap 2024-ben 01.02. kedd.

Kérdése van? Hívjon minket!+36-1/347-0050

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Szűrés
Ár (Ft)
414 Ft - 7 765 Ft
Gyártó
Méret
Alapanyag
Szélesség
Termék státusza

Mophuzatok

Tartós, jó nedvszívó tulajdonsággal rendelkező mophuzatok, amikkel könnyedén eltávolíthatja a szennyeződéseket a padlóburkolatokról.


38termék
 

A mop az egyik legfontosabb eszköz az épülettakarítás során. A mop mikroszálas vagy textil anyagból készült lapos vagy henger alakú eszköz, amelyet általában egy nyélre rögzített moptartóra kell helyezni. A mop segítségével könnyen és hatékonyan lehet takarítani az épületek padlóit, folyosóit és egyéb felületeit.
A mopoknak általában két fajtája van: nedves és száraz. A nedves mopokat általában tisztítószer oldatos vízzel átitatva, padló vagy oldalfelületek takarítására használják. A száraz mopokat pedig általában a por és egyéb darabos szennyeződések összegyűjtésére, vagy szárazolásra, azaz a felmosás után még nyirkos felület szárazra törléséhez használják.
A mopok anyaga lehet pamut, mikroszálas anyag, poliészter vagy egyéb szintetikus anyag. A mopok lehetnek eldobhatóak, vagyis egyszer használatosak vagy moshatóak, amelyek így segítenek meghosszabbítani az eszköz élettartamát.
A mopok használata nem csak a takarítás hatékonyságát növeli, hanem hozzájárul a higiénia fenntartásához az épületekben. A megfelelő mop kiválasztása az adott feladat és felület típusától függ, és segít megakadályozni a károsodást és az idő előtti kopást a felületeken.