Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Szűrés
Ár (Ft)
1 821 Ft - 20 451 Ft
Gyártó
Kiszerelés
PH érték
Termék státusza

Üvegtisztítás

Professzionális üvegtisztítók több kiszerelésben, üvegre, tükörre és minden mosható felületre, a csillogóan tiszta eredményért.


6termék 16
Raktáron
PH érték:
semleges
12 092 Ft
(Bruttó: 15 357 Ft)
Egységár: 1 209 Ft/liter
(Bruttó: 1 536 Ft/liter)

Professzionális üvegtisztítószerek megkönnyítik a munkavégzést a takarítócégeknek az alábbi okok miatt:

1. Hatékonyabb tisztítás: A professzionális üvegtisztítószereknek hatékonyabb tisztítási képességeik vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsabban és maradéktalanul távolítsák el az üvegen lévő zsíros szennyeződéseket és piszkot. Ez jelentősen csökkentheti a tisztítási időt és erőfeszítést.

2. Kevesebb szennyeződés-maradvány: A professzionális üvegtisztítószerek gyakran olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek elkerülni a szennyeződés-maradványokat az üvegen. Ez azt jelenti, hogy az üveg takarítás után folt - és csíkmentes lesz.

3. Ragyogó eredmény: A professzionális üvegtisztítószerek használata után általában csillogó fényt és ragyogó tisztaságot kapunk. Ehhez természetesen megfelelő ablaktisztító kendőtörlőpapír vagy ablaklehúzó eszköz szükséges. Ez azt jelenti, hogy kevesebb időre van szükség az üveg szárításához, ami gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést eredményez.

Összességében a professzionális üvegtisztítószerek használata a hatékonyabb tisztítás, a kevesebb szennyeződés-maradvány, és a ragyogóbb eredmény miatt könnyebb munkavégzést eredményezhet.