Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Blog

Egy kis hüvely nyerte el a 2023-as nemzetközi takarítási szakkiállítás fenntarthatósági díját

Csontos Enikő
2023.10.04 10:09
Egy kis hüvely nyerte el a 2023-as nemzetközi takarítási szakkiállítás fenntarthatósági díját

A DR.SCHNELL Ecolution Floor pods 2023 szeptemberében elnyerte a PURUS Innovation Award-t (Fenntarthatóság Díja) a takarítás és higiénia vezető nemzetközi szakkiállításán a berlini CMS-en tisztítószerek kategóriájában. Az innovatív ECOLUTION FLOOR PODS a jelenleg a legfenntarthatóbb, helytakarékos és CO2 kibocsájtás optimalizált termékalternatíva a padlótisztítási termékpalettán.

Az ECOLUTION FLOOR PODS az új DR.SCHNELL termék padlótisztításhoz. Csökkentett CO2-kibocsátás*, helytakarékos, előre csomagolt, adagolás- és felhasználóbiztos, maradékmentes és hulladékmentes. Egyetlen hüvely öt gramm magas koncentrátumot tartalmaz padlótisztításhoz. Egy hüvely elegendő egy 10 literes vödörhöz, két hüvely a 40 literes automata tisztítógéphez. Egy zacskóból akár 800 liter tisztítóoldat is készíthető.

Az ECOLUTION FLOOR PODS vízálló és antisztatikus, bevonatolt és bevonat nélküli padlóburkolatok tisztítására szolgál. Minden szokásos tisztítási módszerrel használható. Tökéletesen előadagolt, a hüvelyeket a takarító könnyen magával tudja vinni a takarítókocsin és nem kell literes flakonokat, vagy kannákat cipelnie. Sokkal egyszerűbbé válik a takarítást.

A fenntarthatóbb és CO2-optimalizált tisztítórendszer

A FLOOR PODS az ECOLUTION termékrendszer részét képezi, és kiegészíti az ECOLUTION granulátumokat és az ULTRA-MAGAS KONCENTRÁTUM-okat az egészségügyi és univerzális tisztításhoz. Az ECOLUTION gondolatának megfelelően kerüli a műanyag palackokat és a vízszállítást.

 Az előre adagolt PODS-ok több mint 30%-ban kizárólag megújuló nyersanyagokból állnak, vízben oldódnak anélkül, hogy maradékot hagynának, ezért nem termelnek hulladékot. A csomagolás újrahasznosítható, 100% PE mono anyagból áll, és használat után könnyen kidobható a sárga zsákba vagy a sárga szemetesbe.

 A FLOOR PODS 50%-kal** csökkenti a szállítási és tárolási mennyiséget, 90%-kal*** a csomagolási hulladékot és legalább 44%-kal* csökkenti a CO2-kibocsátást a padlótisztító folyékony DR.SCHNELL termékekhez képest. Költséghatékonyabbá válik a takarító cégek működése.

„Hihetetlenül jó látni, hogy egy egész csapat kétéves munkáját siker koronázta” – mondta Dr. Thomas Schnell, a DR.SCHNELL ügyvezető igazgatója. „Különleges téma számunkra a fenntarthatóság és a klímavédelem, különös tekintettel a CO2-lábnyomra, amelyet nagyon pontosan tudunk elemezni termékeinkben, és drasztikusan szeretnénk csökkenteni. A FLOOR PODS-szel több mint 90%-kal csökkentjük ezt a CO2-lábnyomot, amit partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt szeretnénk elérni. A díj szép jele annak, hogy ez egy klassz termék, és hogy szórakoztató vele dolgozni.”

A Purus Innovation Award a tisztítási iparág innovációjának áhított díja. A díjjal azokat a termékeket, eszközöket és rendszereket tüntetik ki, amelyek kiváló alkalmazási minőséget és kiemelkedő átfogó koncepciót mutatnak be. A CMS-ben kétévente ítéli oda egy kilenc fős szakértői zsűri, összesen hat díj kategóriában.

* = Min. 44%-os CO2-kibocsátás megtakarítás 2 x 1 üveg DR.SCHNELL padlótisztító termékhez képest (kiegyensúlyozva az ISO 14067 Scope 1-3 szerint). A maradék kibocsátást ellensúlyozza a chilei Chacayes hidroelektromos projekt. További információk a következő címen találhatók: www.dr-schnell.com/Nachhaltigkeit

** - 50%-os szállítási és tárolási térfogat a DR.SCHNELL magas koncentrátumokhoz képest 1 literes palackokban

*** -90% csomagolási hulladék: 2 x 1 literes palack DR.SCHNELL padlótisztító termék csomagolási tömege alapján.