Adószámmal rendelkező ügyfeleket tudunk kiszolgálni. A minimális rendelés összege nettó 10 000,-Ft!

Személyes vásárláskor KP-ban nem tud fizetni. (részletek itt...)

Kérdése van? Hívjon minket!+36304531920

Nem csak webshop vagyunk!

Üzletünkben személyesen is megnézheti, megvásárolhatja termékeinket!

Feliratkozás hírlevélre!

Blog

Év végi összefoglaló II.

Csontos Enikő
2022.12.20 14:22
Év végi összefoglaló II.

Korábbi levelünkben már összefoglaltuk röviden mi minden történt a Profitakaritokboltja.hu háza táján 2022-ben.

Most egy kicsit részletesebben összeszedtük miben tudtunk partnereinknek többet adni 2022-ben az előző évhez képest.

Nem mennénk el szó nélkül a 2022-es évben bevezetett új termékeink mellett, melyek közül néhány már kiemelkedő sikernek örvend vevőink körében és ezért hálával tartozunk Önöknek!

Látva a külföldről importált higiéniai papírok drasztikus ívű drágulását, a nyarat arra használtuk, hogy felmértük a piacot, hogyan tudnánk vevőinknek megfizethető árú alternatívákkal szolgálni. Kiderült, hogy csak úgy biztosíthatunk pénztárca kímélő higiéniai papírokat, ha megpróbáljuk minimálisra csökkenteni a valuta árfolyam kockázatot és a szállítási költséget. Ezért több tárgyalást követően egy magyar higiéniai papírgyártó mellett tettük le a voksunkat. Mostanra körvonalazódott, hogy jól döntöttünk, az Ooops papírok kedvező fogadtatásra találtak.

Itt találja Ooops higiéniai papír termékeinket:

https://www.profitakaritokboltja.hu/ooopsprofessionalhigieniaipapir

A környezetbarát, fenntartható takarítást is igyekszünk a fókuszban tartani, ezért az évek óta nagy népszerűségnek örvendő Lewi ablakozó termékek mellé bevezettük a német gyártó másik termékcsaládját is, a Qleen tisztított vizes technológiára épülő, sokoldalú, vegyszer hozzáadása nélkül is kiválóan működő üveg, napelem, homlokzat, lamellák, belső terek és járművek stb. takarítására is kiváló berendezéseit.

Tisztított vizes felülettisztítási megoldásainkat itt találja:

https://www.profitakaritokboltja.hu/Termekek/Ablaktisztitas/Ozmozisos-ablaktisztitas

A Dr.Schnell tisztítószergyártó partnerünk is jelentős lépéseket tesz a fenntartható működés érdekében folyamatos fejlesztéseivel. Nem véletlenül nyerték el idén már negyedszer az EcoVadis által a fenntarthatósági CSR Gold státuszt. Melyről blog bejegyzésünket itt találja: https://www.profitakaritokboltja.hu/A-Dr-Schnell-magas-szintu-elismerese-a-fenntarthatosag-jegyeben

Az innovációk nem értek véget! Novemberben a Dr.Schnell bemutatta a három közkedvelt tisztítószerük megújított változatát. A Milizid, Forol és Floortop hármas új köntöst kapott, a flakonok és a kannák pedig 30%-ban újrahasznosított, átlátszó csomagolást. A jól ismert magas tisztítószer minőség nem változott! A kiürült flakonokat, kannákat kiöblítés után a szelektív szemetesekbe helyezheti el, ezzel is csökkentve a tisztítószer használatból eredő ökológiai lábnyomát. Erről bővebben itt olvashat: https://www.profitakaritokboltja.hu/uj-kontosben-az-elenjaro-dr-schnell-epulettisztitasi-harmas-tisztitoszerei

Az Önöktől érkező üzenetek, értékelések arról számolnak be, hogy jó irányba haladunk! Köszönjük a bizalmat!

Köszönjük, hogy figyeli a Facebook oldalunkat és értékeléseket, építő kommenteket ír termékeinkről weboldalunkon és Youtube csatornánkon, nagyban segítve munkánkat!